ICT Ondersteuning

In de afgelopen jaren heb ik vanuit mijn bijzondere positie op de arbeidsmarkt mezelf kunnen ontplooien in de richting van ICT Beheerder en web ontwikkelaar. Deze kennis bied ik nu voor een aantrekkelijk tarief aan als ZZP'er. Ik sta geregistreerd in het handelsregister en u kunt bij mij pinnen. 

Ongeacht wat uw vraag is, per incident kijk ik wat ik voor u kan betekenen voor een acceptabel tarief voor particulieren en kleine organisaties. U rekent bij mij per kwartier af of een vaste prijs voor standaard werkzaamheden zoals u hier kunt vinden. 

Veelzijdige digitale ondersteuning tot uw beschikking voor een scherp tarief. 

Reparatieservice

Met een ruime ervaring op dit gebied kom ik voor een scherp tarief bij u langs voor storingen, instellingsproblemen, hulp bij installatie en allerhande digitale regelzaken.  

Online services

Voor het instellen, beheren en configuren van online diensten zoals Google Workspace, webpagina's met Wordpress of andere Content Management Systemen kunt u bij mij terecht. Om eenmalig op te leveren of maandelijks te ondersteunen.  

Dagelijks direct bereikbaar

U kunt mij altijd bellen, emailen of appen met uw vragen wanneer u klant bent of wil worden. Voor elk verzoek kunt u los een incident betalen of een maandelijks ondersteuningstarief afspreken.  

Smart Home ondersteuning

Deze dienst is in ontwikkeling sinds 2022, en ik lever het dan ook extra scherp geprijsd op locatie. Hulp bij installatie, setup en configuratie van Smart Home producten om ze te laten samen werken met Google Home of natuurlijk het populaire Home Assistant. ​ 

BEL: 06 17 911 614